sort og hvid kommode


270800 DKK 176100 DKK. Uanset om du er til et unikt eller simpelt design så finder du en kommode i hvid hos os.


Tromso Kommode Med 3 3 Skuffer Sort I 2021 Kommode Skuffer Tromso

Her finder du de brede og dybe skuffer der pakker alt fra jeans til legesager pænt af vejen.

. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Kommoden har 2 skuffer og 2 låger og er fremstillet i en god dansk kvalitet. Hvid er en farve der går igen i de fleste hjem og det er der flere gode grunde til.

Odense 100 cm bred kommode med 5 skuffer hvid og mat sort. Hos My Home Møbler har vi eksempelvis et stort udvalg af skandinavisk-inspireret kommoder i MDF som giver en meget jævn og glat overflade. Lille kommode i industrielt look 2 skuffer.

Richard kommode med 9 skuffer grå bejdse lakeret. Stort udvalg af Sort Hvid Kommode til billige priser. Den er både enkel og elegant i sin udformning og kan sagtens stå alene.

Her ser du den dejlige Prima kontorkommode i sort ask. Tag på udkig i vores store sortiment og find en kommode til netop jeres smag og behag. Thames kommode i hvid med 9 multifarvede skuffer.

278900 DKK 237100 DKK. Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA du finder over 1 mio. 2 låger og 2 skuffer.

Den hvide kommode fremstår solid og robust med den tykke topplade og de flotte runde messingbeslag. En kommode i hvid er ydermere et nemt møbel at klemme ind i boligens indretning da farven ikke tager for meget opmærksomhed. Vi har også sjove og dekorative skuffedarier med plads til alle de småting der har det med at ligge og rode i stuen fordi ingen helt kan finde ud af hvor de hører hjemme.

Viser 140 af 185 resultater. Udover den rummelige opbevaring i en kommode har den også en hylde på toppen hvor der kan placeres pynteting lamper spejle eller mere opbevaring. Besparelse Alfabetisk Alfabetisk - omvendt Pris - stigende Pris - faldende Nyeste - stigende Nyeste - faldende Standard.

En sort kommode tilfører en hyggelig elegant og rustik atmosfære. Halifax måler 85 cm i højden 145 cm i. Indhold Vis 1.

Krone kollektionen er en serie tidsløse Dansk producerede senge kommoder og skabe til soveværelset og entreen. Og så er kommoden både et dekorativt og funktionelt møbel som kan bruges til alt mellem himmel og jord. Vi har håndplukket 20 flotte sorte kommoder med spændende design - se dem alle her.

Du finder blandt andet kommoder i hvid højglans og hvide kommoder som er kombineret med andre farver. Kommoden har seks skuffer i alt hvoraf de to øverste er små mens de øvrige fire er ganske høje og rummelige. I entreen kan du også med fordel have en kommode hvis du har brug for opbevaring af sko og støvler.

Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA du finder over 1 mio. Tvilum Oslo 140x391cm Kommode. Så er en ny kommode svaret.

119900 kr 119900. En sort kommode kan være det helt perfekte modsvar til rummet med masser af hvid. Dejlig rummelig hvid kommodefremstillet i.

Kommode med masser af skuffeplads. Når det kommer til materiale valget er simple du kan vælge en kommode lavet af træ eller kommode lavet af kunsttræ eller noget der er en mix af de to. 278000 DKK 197400 DKK.

Kommode 11 Konsolbord 11 Skænk 4 Andet produkt 4 Chatol 1. TVILUM Prima kontorkommode - sort ask m. I denne guide har vi dog gjort det nemt for dig.

Lige herunder vælger du dybde og stel på din kommode. Vi har et stort udvalg af hvide kommoder til enhver smag og til skarpe priser. Hos NiceHome har vi et stort udvalg af kommoder både til opbevaring af eksempelvis tøj legetøj eller bøger.

Alle vores kommoder er designet så de tager. En stilren kommode giver også mulighed for hurtigt at rydde op i rod inden du får besøg og kun efterlade sit æstetisk tiltalende kommode design synligt i det hjem. Napoli kommode med 8 skuffer hvid og mat sort.

Her har vi nemlig samlet vores bud på 27 vidt forskellige kommoder der alle er skønne på hver deres måde. Udforsk vores samlede udvalg af lækre møbler til opbevaring her. H81 x B99 x D39.

Billige ting til salg. H701 x B1536 x D50 cm. Mary-serien består af mange forskellige kommoder og du kan frit vælge mellem farverne hvid sort og eg.

Annoncer med Sort Hvid Kommode på DBA. Let og elegant design Rengøringsvenlige materialer Mål i cm. 464900 DKK 353400 DKK.

Krone er en klassisk kommode vælg mellem 2 bredder 5 højder og 4 forskellige materialerfarver. Naturligt træ is selvfølgelig stærkere men det kan også være dyrere. MDF er en plade lavet af trækorn blandet med harpiks og presset ved høje temperaturer.

Findes i 2 forskellige dybder 37 cm og 47 cm. Rex 80 cm bred hvid kommode med 4 store og 2 mindre skuffer. Billige ting til salg.

Hvide kommoder er det populære valg når opbevaringspladsen er trang og der er brug for seriøs assistance. Kommoden er nem at samle og du vil opleve en kvalitet som du kan have glæde af i mange år fremover. Napoli kommode med 5 skuffer i hvid og mat sort.

Kommoden passer utrolig godt til hjemmekontoret. Hvid kommode med 4 skuffer. Køb og salg af Sort Og Hvid i Kommoder skænke ol.


Soft Line Kommode Kommode Skuffer Sort Kommode


Komoda Retro 455 Bila Cerna In 2022 Dresser Drawers 8 Drawer Dresser Tvilum


Pin On Kobeideer


Pinterest


Nordli Kommode 9 Skuffer Hvid 160x76 Cm Ikea Ikea Nordli Chest Of Drawers Painted Drawers


Nova Kommode Hvid M 6 Skuffer Kommode Ideer Skuffer Hvid Kommode


Malibu 5215 Kommode Opbevaring Kommoder Malibu


Furbo Nadja Kommode M 5 Skuffer Sort Hvid Trae Og Stal B 40 Sort I 2022 Kommode Skuffer Trae


Naia Kommode Hvid Hojglans M 6 Skuffer Kommode Hvid Skuffer


Malibu 5124 Kommode Kommoder Opbevaring Reol


Dixi Kommode Med 5 Skuffer Og Bredde 70 Cm Kommode Skuffer Kommoder


Skoskab Terpet 2 Skuffer Hvid Jysk Skoskab Mobler Ideer Skuffer


Kommode Saltum 3 Skuffer Sort Hvid Jysk Mobler Ideer Mobeldesign Skuffer


Nora Kommode Bredde 150 Cm Kommoder Mobler Kommode


Pin Pa Indretning Og Mobler


Delta Kommode M 5 Skuffer Sort Kommode Skuffer Boligindretning


Belina Baenk Hvid Det Fine Entremobel Har Fire Praktiske Skuffer Med Sma Udvendige Greb Og Leveres Med En Blod Og Behagelig H Arredamento Cassettiere Mobili


Malibu 5215 Kommode Opbevaring Kommoder Malibu


Bohus 40 Dybde 135 Bredde Soft Line Kommode Kommode Modern Retro Skoskap

Related : sort og hvid kommode.